Ketel verhuizingen

Voor particulieren

Bij Ketel Verhuizingen kunt u verhuizen zoals u dat wilt. Wij zijn het verhuisbedrijf voor Haarlem, Badhoevedorp en Hoofddorp. Maar ook als u gaat verhuizen naar Amsterdam of binnen Amsterdam, helpen wij u graag. Gaat u binnenkort verhuizen? Bel ons dan. We zijn een zeer ervaren verhuisbedrijf met een keuze aan mogelijkheden als het gaat om snel, vakkundig en zorgeloos verhuizen. Wij kunnen u alles uit handen nemen maar wij kunnen ook delen van het verhuistraject voor u verzorgen. U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende pakketten:

1. ZELF VERHUIZEN PAKKET:
U verhuist in principe zelf maar wel met alle professionele spullen want die huurt u namelijk gewoon bij ons. Ontdek de voordelen van zelf verhuizen met Ketel Verhuizingen. Neem contact met ons op en wij informeren u graag.

2. COMPLEET ONTZORG PAKKET:
U pakt zelf de dozen in en uit, wij verzorgen het inladen van de dozen maar ook van de meubels. Zaken als het vastzetten van uw wasmachine en dergelijke, verzorgen wij ook voor u. Natuurlijk regelen wij ook het piano vervoer en het uitladen van al uw spullen en zetten we alles op een plaats waar u dat wilt.

3. ZEER COMPLEET ONTZORG PAKKET:
We verzorgen voor u uw gehele verhuizing, het complete traject. Het inpakken van uw kostbare spullen, complete inrichting en eigendommen, het inladen, het vervoer, het uitladen en het weer uitpakken van alle dozen.

KETEL INTERIEURS, ALLES VOOR UW INRICHTING
Als u gaat verhuizen wilt u ook vaak weer nieuwe dingen aanschaffen voor in uw nieuwe huis. Ook dat kan bij Ketel Interieurs.